Word Frenchic dealer!!

Hallo leuk dat je geïnteresseerd bent om een Frenchic dealer te worden. Frenchic is nog een heel jong bedrijf, het bedrijf is nu 4 jaar oud maar heeft al wel ruim 400 dealers in 25 landen wereldwijd.

Het Frenchic fenomeen heeft echt indruk gemaakt en veroverd de krijtverf wereld met de wind in de zeilen. Onze krijtverf is zeer geliefd bij veel interieur creatives en milieubewuste Doe Het Zelf enthousiastelingen. Jij kunt ook onderdeel worden van betrokken en hulpvaardige Frenchic familie, onze krijtverf zal al snel meet worden dan slechts een extra toevoeging aan je bedrijf ~ je zal zien dat het al snel een integraal deel van je bedrijf zal worden, het zal al snel de aanloop naar je winkel verhogen, de kwaliteit van Frenchic krijtverf spreekt voor zichzelf en klanten die eenmaal onze krijtverf hebben geprobeerd zullen automatisch reclame gaan maken (ja dat klopt zoveel vertrouwen hebben we in het Frenchic effect). Frenchic is een innoverend bedrijf, we zijn constant in beweging en er zullen steeds nieuwe producten en kleuren worden ontwikkeld.

Wereldwijd is de vraag naar Frenchic krijtverf steeds groter en wij zetten ons in om onze dealers succesvol te maken, niemand heeft iets aan blikken krijtverf die in het magazijn blijven staan.

Pam Gruhn oprichter en eigenaar van Frenchic Furniture Paint

Als je een winkel hebt of een shop in shop/stand in een detailbedrijf dan nemen we graag contact met je op om je in meer detail uit te leggen waarom het een goede keus is om Frenchic dealer te worden!


Let op Frenchic heeft als policy dat je naast Frenchic geen andere krijtverf kunt verkopen.

Vul het formulier hieronder in om snel alles in gang te zetten:

Met vriendelijke groet,

Coos Boomsma ~ Frenchic enthousiasteling voor Frenchic Nederland