Frenchic muurverf

We lanceren een nieuw product!!

Frenchic muurverf.

Met veel vreugde en trots introduceren we jullie onze nieuwe: unieke, beeldschone en luxueuze, volledig wasbare kalkverf voor op de muur! Een luxe, ultra matte kalkverf die oogt als fluweel, vrijwel geurloos is, rijk in pigment met een superieure dekking (over het algemeen zal één laag voldoende zijn), de verf ademt, is slijtvast en duurzaam, maar heeft toch de unieke eigenschappen die je van Frenchic mag verwachten: NEN EN: 71-3 gecertificeerd (kindveilig), niet roeren, niet schudden, geen giftige stoffen, geen oplosmiddelen, geen vervliegende stoffen en milieuvriendelijk, ondanks al deze geweldige eigenschappen is de verf niet alleen afneembaar met een vochtige doek, hij is WASBAAR! Hoe geweldig is dat?!?

Met een schitterend palet aan kleuren en zo goed als geen glans, de krijtverf is eenvoudig aan te brengen en is aanraakdroog in één uur. De muurverf van Frenchic is rigoreus getest op duurzaamheid, slijtvastheid en kleurvastheid en heeft alle tests doorstaan met vlag en wimpel.

We zullen de komende dag ieder van de 10 nieuwe kleuren introduceren!
Medio september verwachten we de verf op onze website of aan De Steiger 24 in Almere aan te kunnen bieden.
Hoewel we met deze krijtverf iedere concurentie ver achter ons laten zal deze toch zeer redelijk geprijsd zijn, de verf zal te koop zijn in blikken van 2,5 liter en samplepotjes van 150ml.

[smartslider3 slider=3]

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.